Borduren in Gouda? Waarom bij ons?

Borduren in Gouda? Waarom bij ons?

Borduren Gouda kan u helpen met het borduren van uw logo, teksten, afbeeldingen op textiel. Of dit nu t-shirts, polo's, overhemden, handdoeken of andere textiel is. Dankzij onze 10 kops borduurmachine kunnen wij alles overzetten. Indien het om het borduren van een logo gaat zullen wij het logo eerst omzetten naar een patroon. Als eenmaal het logo is omgezet kan dit op bijna elke textiel worden geborduurd.

Wij werken momenteel voor bedrijven in de regio voor het maken van bedrijfskleding. Vaak speelt hier een rol dat de belastingdienst bedrijfskleding toestaat als hier een logo en tekst van minimaal 70 cm2 op staat. Borduren van uw logo biedt een hoge kwaliteit en uitstraling. Het gaat jaren mee en de kleuren van het borduren blijven lang goed.

Naast onze ervaring op borduurgebied bieden wij ook de mogelijkheid via transfers textiel te bedrukken. Transfers zijn geprinte vlakken danwel teksten die overgezet kunnen worden op textiel. Doordat het geprint wordt kan dit net wat meer detail geven dan dat met borduren te behalen is (denk aan fijne letters of details).

Kortom of u nu in de regio van Gouda wilt borduren of andere bedrukking zoekt op uw kleding bij ons bent u aan het juiste adres! Bekijk de prijzen hier.